• Na een aantal dagen voor voorbereiding en veel organisatie zijn we vanaf 6 mei weer deels in bedrijf. De jeugd is vanaf 6 mei weer aan het trainen. Vanaf 11 mei kunnen de senioren ook weer trainen en op 12 mei heeft de selectie de training weer opgepakt. En wie had gedacht dat we naast alle trainingsvormen die we al kenden, we nu ook een coronaproof training zouden hebben. Daarnaast kunnen we inmiddels ook coronaproof klussen, want nu er een betrekkelijke rust heerst op ons sportpark is het onderhoud aan ons clubgebouw opgepakt. Hulp is trouwens altijd welkom.

    Het is soms een vreemd gezicht; de verplichte looprichtingen op het sportpark, de ontsmettingslotion voor het veld en ouders die bij de ingang van het sportpark wachten op kinderen. Ondanks alles is het fantastisch om te zien dat de bal weer rolt. En vanaf zondag zullen de osu en rai ook over ons sportpark schallen. Daar de binnensporten nog beperkingen kent, stellen we ons sportpark op zondag beschikbaar voor karatevereniging Mu Chin.

    Dat de voorbereidingen z’n vruchten hebben afgeworpen blijkt uit het feit dat de gemeente onverwacht een controle heeft uitgevoerd en bleek dat we het prima voor elkaar hadden! We bedanken degenen die zeer intensief met de voorbereidingen en uitvoering bezig zijn (geweest) en laten we met elkaar ook de regels blijvend naleven!