• Komende zaterdag ontmoet Botlek 1 VDL uit Maassluis die met één puntje meer één plaats hoger staat. Tijdens de laatste thuisontmoeting (2 seizoen geleden) bleven de punten op sportpark de Brug.  Met 3 wedstrijden onderweg in de competitie valt er nog niet heel veel te zeggen. Op basis van resultaten en verwachtingen is VDL een ervaren tegenstander om zeker rekening mee te houden. Als echte Botlekkers zullen de mannen van trainer Stougje er tegen aan moeten gaan en de mouwen moeten opstropen.

    De spelers zullen daarbij support krijgen van pupil van de week Jay-Jay Ooms en zijn teamgenoten van JO8-1, die de vlaggendragers zijn. 

    Balsponsor is de Outletboulevard. Niet alleen de vestiging in Hoogvliet, maar ook via hun website is een ruim assortiment en een verscheidenheid aan producten te koop.

    We hopen op veel support komende zaterdag. Let daarbij op de corona regels. Consumptie binnen bestellen en buiten nuttigen. Neemt u plaats in de kantine, zorg dan voor een geldig corona toegangsbewijs of te wel een QR code.