• WEDEROM EEN VOETBALQUIZ BIJ SC BOTLEK.

  Alweer wordt er bij SC Botlek een voetbalquiz georganiseerd. Op vrijdagavond 30 juni 2023 kunnen zoals vanouds tweetallen strijden voor de eerste plaats. Deze voetbalquiz zal anders zijn dan normaal. Bijvoorbeeld met een minder groot aantal deelnemers, want we richten ons nu vooral op leden die meedoen. Natuurlijk zijn mensen ‘van buiten’ ook welkom, maar die gaan we nu niet actief ronselen. Ook zal er geëxperimenteerd worden met de vorm. Laten we de voetbalquiz van 30 juni as. maar een try-out noemen.
  Zoals gebruikelijk zal de quiz weer wel bestaan uit 4 rondes van 25 vragen, die allemaal een link met Nederland hebben. Vragen dus over Nederlandse clubs, over Nederlandse voetballers en trainers in binnen- en buitenland, over Nederlandse scheidsrechters, over het Nederlands elftal en over het regionale amateurvoetbal. Er zal ook een waar-of-niet-waar-onderdeel plaats vinden.
  Deelname is gratis.

  Als je mee wil doen, meld je dan (met je koppelgenoot) aan bij Jan Schoonen via zijn e-mailadres schoonenjan@gmail.com of via een persoonlijk berichtje op de facebookpagina van Jan. Je kunt je ook aanmelden bij Jan als hij op donderdagavond bij SC Botlek is.
  De quiz begint op 30 juni rond 8 uur ’s avonds. Vanaf 19.30 uur is de kantine open. Jij komt toch ook?

  In het najaar zal er weer een voetbalquiz georganiseerd in de gebruikelijke vorm en met een massale opkomst, ook van niet-Botlekkers.