• EINDELIJK WEER EEN VOETBALQUIZ BIJ SC BOTLEK!

   
  Corona maakte het lange tijd onmogelijk om de jaarlijkse voetbalquiz bij SC Botlek doorgang te laten vinden, maar binnenkort is het dan eindelijk zover. Het kan weer! Op vrijdagavond 26 november 2021 kunnen, zoals vanouds, tweetallen in de kantine van SC Botlek strijden om de prijzen.

  De quiz is alleen toegankelijk voor deelnemers en juryleden, voor anderen (kijkers) is vanwege ruimtegebrek helaas geen plaats. Als de door de overheid ingestelde coronamaatregelen dat nog vereisen is toegang tot de quizavond slechts mogelijk na overlegging van een geldige QR-code.

  Zoals gebruikelijk zal de quiz weer bestaan uit 4 rondes van 25 vragen, die allemaal een link met Nederland hebben. Vragen dus over Nederlandse clubs, over Nederlandse voetballers én trainers in binnen- en buitenland, over Nederlandse scheidsrechters, over het Nederlands elftal en over het regionale amateurvoetbal. Er zal ook een 'waar-of-niet-waar' onderdeel plaatsvinden.

  Deelname was altijd gratis, maar vanaf dit jaar niet meer. De inschrijfkosten bedragen 4 euro per koppel. Dat is geen geld voor een leuke avond, toch? Het inschrijfgeld van alle deelnemers zal worden gedoneerd aan de Voedselbank in Spijkenisse, een heel goed doel dus.

  Als je mee wilt doen, meld je dan aan bij Jan Schoonen via e-mailadres schoonenjan@gmail.com of via een persoonlijk berichtje op de facebookpagina van Jan. Je kunt je ook aanmelden bij Jan als hij op donderdagavond op Botlek is. Het inschrijfgeld van 4 euro per koppel kan betaald worden op de avond van de quiz. De quiz begint op 26 november rond 20.00 uur ’s avonds. Vanaf 19.30 uur is de kantine open. Er kunnen maximaal 65 koppels deelnemen, voor meer deelnemers is echt geen plek.

  Dus schrijf je vroegtijdig in, wie het eerst komt, het eerst maalt.
  Jij komt toch ook?