• Het duurt nog wel even, maar zet het alvast in je agenda. Voor de tweede keer dit jaar vindt er bij SC Botlek een voetbalquiz plaats. Op vrijdagavond 3 november 2023 kunnen zoals vanouds tweetallen strijden om de prijzen. De quiz is alleen toegankelijk voor deelnemers en juryleden, voor anderen is er vanwege ruimtegebrek helaas geen plaats.

  Zoals gebruikelijk zal de quiz weer bestaan uit 4 rondes van 25 vragen, die allemaal een link met Nederland hebben. Vragen dus over Nederlandse clubs, over Nederlandse voetballers en trainers in binnen- en buitenland, over Nederlandse scheidsrechters, over het Nederlands elftal en over het regionale amateurvoetbal.

  Er zal ook een waar-of-niet-waar-onderdeel plaats vinden.

  Deelname is niet gratis. Evenals november vorig jaar zal ook nu 4 euro per deelnemend koppel gevraagd worden. Geen geld voor een leuke avond, toch? Het inschrijfgeld van alle deelnemers zal worden overgemaakt naar een goed doel, te weten De Waterlelie, een kleinschalig hospice met 5 bedden waar zorg en aandacht gegeven wordt aan mensen in hun laatste levensfase.

  Als je mee wil doen, meld je dan aan bij Jan Schoonen via zijn e-mailadres schoonenjan@gmail.com of via een persoonlijk berichtje op de facebookpagina van Jan. Je kunt je ook aanmelden bij Jan als hij op donderdagavond bij SC Botlek is.

  Het inschrijfgeld van 4 euro per koppel kan betaald worden op de avond van de quiz. De quiz begint op 3 november rond 8 uur ’s avonds. Vanaf 19.30 uur is de kantine open. Jij komt toch ook?

   

   

  WEDEROM EEN VOETBALQUIZ BIJ SC BOTLEK