• Jullie zijn goed aan het sparen! Met meer dan 1.500 deelnemende actieproducten spaar je lekker door en maak je kans op kaarten voor de wedstrijden van Oranje!  Kijk op ah.nl/voetbalpassie voor alle deelnemende producten.

    Sparen voor Voetbalpassie is heel eenvoudig. In de AH-app kan iedereen zijn deelname bevestigen en SC Botlek als favoriet kiezen. Bij iedere €1 aan deelnemende producten worden er al Voetbalpassiepunten gespaard. Je kunt Voetbalpassiepunten sparen op onder meer het gehele assortiment fruit en groente, de gehele brood afdeling en veel A-merkproducten.

    Vanaf nu spaar je dubbel zo snel op alle groente en fruit. Je ontvangt twee Voetbalpassiepunten bij iedere € 1,- aan groente en fruit. Dat gaat lekker snel! Dus doe nog t/m 3 oktober boodschappen en help SC Botlek club aan extra inkomsten.
    De laatste week van de actie gaat bijna van start, dus spoor jouw familie, vrienden en kennissen aan om mee te sparen voor Botlek!

    Het is wel belangrijk je volle spaarkaarten te verzilveren. Spaarkaarten kunnen worden verzilverd in de AH-app, door het bedrag te kiezen dat je wilt doneren aan je favoriete club, SC Botlek natuurlijk!