• Na de Jumbo en de Plus komt nu ook de Albert Heijn met een actie!
  Op maandag 13 september a.s. start de KNVB in samenwerking met Albert Heijn een campagne ter ondersteuning van de amateur voetbalclubs. Dit na een financieel moeilijke periode vanwege Corona. Ook wij, SC Botlek, nemen natuurlijk aan deze campagne deel.

  Als jij boodschappen doet bij de Albert Heijn, dan kun jij ons steunen. Deelname aan de campagne ‘Voetbalpassie’ kost jou financieel niets extra’s terwijl jij SC Botlek financieel ondersteunt. Leuke bijkomstigheid is dat jij, door te sparen, ook zelf prijzen kunt winnen!

  Bij de aanschaf van je dagelijkse boodschappen kun jij via de AH-app SC Botlek selecteren!

  Wij krijgen voor iedere Euro die jij besteedt aan boodschappen één punt. Bij 10 punten levert ons (SC Botlek) dat 1 Euro op. Als vereniging kunnen wij niet zien wie individueel ons als vereniging heeft geselecteerd. Overigens geldt de campagne niet uitsluitend voor aankopen in de winkel. Je kunt ook sparen als je online bestelt of je boodschappen laat bezorgen.

  De campagne duurt tot en met 3 oktober a.s. Na afloop van de campagne krijgt SC Botlek het totaal aan punten van alle klanten van AH die ons hebben geselecteerd een bedrag uitbetaald door de KNVB.  Hoe gemakkelijk is het om door deelname aan de campagne ‘Voetbalpassie’ jouw vereniging  op deze wijze te steunen en jij wellicht zelf ook in de prijzen kunt vallen? En dat allemaal zonder dat het jou wat extra’s kost.

  Dus: doe mee van 13 september tot en met 3 oktober en steun SC Botlek!