• SC Botlek zoekt per direct hoofdtrainer.

    Graag ontvangen wij sollicitaties van minimaal TC2 of UEFA B gediplomeerde trainers die gemotiveerd zijn om op korte termijn bij ons in te stappen en de 2e seizoenshelft van het huidige seizoen af te maken. Bij een goede klik en goede visie voor/van beide partijen is een overeenkomst voor anderhalf seizoen zeker bespreekbaar.

    Naast het enthousiasme en de diploma-eisen zien we in onze nieuwe trainer graag terug dat hij ervaring heeft met het inpassen van jeugd en het vermogen heeft om binnen de vereniging zichtbaar te zijn. De nieuwe trainer neemt samen met de assistenttrainer initiatief tot goed overleg met trainers van Botlek 2 en onze JO19-1. We rekenen erop dat onze nieuwe hoofdtrainer weet wat er binnen het reguliere takenpakket valt maar bereid is soms een stapje extra te zetten als dit nodig is voor zijn en onze ambitie.

    De selectie (Botlek 1 en Botlek 2) staat er aardig voor maar er ligt dit seizoen een stevige uitdaging.

    Vanuit SC Botlek vindt een goede facilitering plaats. Je maakt deel uit van een goede, gezellige en enthousiaste staf. Botlek is een ‘echte vereniging’ waar plezier en prestatie hand in hand gaan. Een passende vergoeding is beschikbaar.

    Voor vragen kan Henk Kraak, technisch coördinator, worden benaderd (06-14359246). Sollicitatie met curriculum vitae kan geadresseerd worden aan Marco van Putten, voorzitter@scbotlek.nl