• De deadline voor overschrijvingen voor de A categorie is nagenoeg verstreken. En dit seizoen zat het venijn nog in de staart en was SC Botlek nog behoorlijk slagvaardig.

    De afgelopen weken konden we al naast enkele vertrekkende spelers ook aanwinsten melden. Vlak voor de deadline wisten we Elijah Grot aan ons te binden. De linkspoot komt over van Rotterdam United en was voorheen ook actief voor Leonidas. Ook komt aanvaller Elgyn Vriendwijk naar sportpark de Brug. De aanvaller komt van Excelsior ’20 en was o.a. ook actief voor Neptunes en vv Brielle. Jonge en talentvolle doelman Youri de Cock komt over van vv Hekelingen en zal zich mengen in de strijd voor een plek onder de lat. En tot slot kunnen we melden dat verdediger Mark de Zoete zijn rentree gaan maken binnen de selectie. Mark “the rock” Zoete was de laatste jaren in het 3e van SC Botlek actief. Naast Ramon Kunst zal ook Muqtada Ali vanuit de 19-1 door stromen naar de selectie.

    Daarmee ziet het resultaat van de overschrijvingsperiode er als volgt uit:

    Gaan: Mick Loendersloot (vv Hekelingen), Patrick Klaris (vv Hekelingen), Randy de Macker (vv Abbenbroek), Bas Jordaan (SCO ’63), Darren Achthoven (SCO’63)

    Komen: Hugo Wartna (sv Simonshaven), Thom Schouten (sv Simonshaven), Nick Boer (vv Hekelingen), Jardel Lenselink (Deltasport), Leonardo Mota Romero (SVV), Youri van Marion (sv Simonshaven), Pascal van der Hor (GHVV’13), Youri de Cock (vv Hekelingen), Elgyn Vriendwijk Excelsior ’20), Elijah Grot (Rotterdam United), Mark de Zoete (3e SC Botlek), Ramon Kunst (19-1 SC Botlek), Muqtada Ali (19-1 SC Botlek)

    De vertrekkende spelers bedanken we voor hun inzet en betrokkenheid voor SC Botlek. De nieuwe spelers heten we van harte welkom en wensen we uiteraard veel plezier en succes. De staf en begeleiding blijft intact. Komende week zal de selectie en staf nader kennismaken (zover dat nog nodig is) en vooruit kijken naar het komende seizoen.