• Het seizoen 2020-2021 is voorbij. En wat voor een seizoen! Door Corona helaas weer geen volledige competitie kunnen draaien.
  De jeugd heeft uiteindelijk gelukkig nog kunnen trainen en onderlinge partijtjes kunnen spelen. Voor de senioren verliep het helaas minder gunstig. Die hebben op het laatst pas weer wat kunnen doen.

  Toch hebben we er met elkaar het beste van weten te maken. Achter de schermen is er ontzettend veel gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan de onderhoudsploeg die bijna dagelijks aanwezig was om te klussen.  De jeugdtrainers die er 2 x in de week stonden om de kinderen beter te maken in het voetbalspel en op zaterdag om de onderlinge partijtjes en extra trainingen te verzorgen. 
  De penningmeesters en de ledenadministrateur die de leden- en financiële administratie up to date hebben gehouden. De senioren die keer op keer geduld moesten hebben totdat ze weer wat mochten doen. De kantinemedewerkers onder leiding van Leo die voor de koffie/thee etc hebben gezorgd. Ouders die, toen de Regiocup werd gespeeld, zorgden voor het vervoer van de kinderen naar de uitwedstrijden. Alle vrijwilligers die hebben geholpen tijdens het afgelopen jeugdweekend. 
  Kortom: wat zijn wij (bestuur) trots op jullie allemaal! Zonder jullie was het ons niet gelukt! Onze dank is groot!

  Nu is het (bijna) tijd voor vakantie. Wij wensen jullie allemaal een gezonde, gezellige en hopelijk zonnige vakantie toe - waar je deze ook mag doorbrengen - en hopen jullie allemaal uitgerust en gezond weer terug te zien in het nieuwe seizoen. 
  Hopelijk een seizoen die weer volledig uitgespeeld gaat worden en mét publiek!

  Warme groet,
  Bestuur SC Botlek