• Sponsorkliks

  Als club gesponsord worden door landelijke en internationale bedrijven? Voor vele clubs een droom. Bij SC Botlek is het werkelijkheid geworden. Hoe dan?

  SC Botlek heeft zich aangesloten bij sponsorkliks. Een platform dat het mogelijk maakt dat een percentage van de aankopen via internet ten bate komen van de clubkas. Iedereen koopt tegenwoordig regelmatig via internet. Of het nu gaat om een vakantie, de boodschappen, elektronische apparatuur of zelf een verzekering het kan via internet. Zonder dat het jou als besteller een cent extra kost, krijgen we via Sponsorkliks een bedrag of percentage van de aankoop in de clubkas gestort.

  Door te betellen via sponsorkliks ondersteun je dus financieel je club, zonder dat het je een cent extra kost! En dan sponsor jij en honderden bedrijven SC Botlek!

  Hoe werkt het? 
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van! 

  Op de homepage van onze website staat rechtsboven een advertentie Sponsorkliks. Klik hierop en je komt automatisch in de omgeving van SC Botlek. Zoek de webwinkel en bestellen maar! Je kan ook de pagina van sponsorkliks in je favorieten zetten of de app sponsorkliks op je telefoon zetten. Je kan dan ook zien wat de clubinkomsten zijn. En wees gerust niemand kan zien wie wat waar besteld. Ook wij niet! Je kan ook onderstaande button gebruiken. Zie je je winkel niet gelijk? Gebruik dan de zoekbalk. Er is een enorme keuze in winkels.

  Deel dit bericht ook met familie, vrienden en buren. En wat dacht je van je werkgever? Als de kantoorbestellingen in het vervolg via Sponsorkliks gaan? Dus ondersteun je vereniging. Ben je zelf degene die inkoop voor het bedrijf doet of de zakenreizen boekt, doet dit dan in het vervolg via Sponsorkliks!

  SponsorKliks, gratis sponsoren!

 • Speciale sponsorklikacties

  Met regelmaat kunnen leden via Sponsorkliks van speciale aanbiedingen profiteren. Deze acties worden op deze pagina (hiernaast) bekend gemaakt. 

 • Inkt en Toner toppers met gratis cadeautjes bij Viking!
   
  Tevens € 20,- korting op uw online bestelling vanaf € 179 (excl. BTW) met vouchercode: VNL-SPRK20VIK
  Looptijd: t/m 30-06-2019
   
  Sponsor SC Botlek gratis en bezoek Viking via onderstaande knop, of kopieer de link:
  https://www.sponsorkliks.com/link.php?club=10139&shop_id=3130&so=ma
   
  Hoe werkt gratis sponsoren?
  Als jij via boven- of onderstaande link iets koopt dan ontvangt SC Botlek geld van SponsorKliks. De link bevat nl. een code om SC Botlek te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar "gratis sponsoren". 
   
  Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van SC Botlek via:
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10139&so=ma

  naar de aanbieding