• Informatie over sponsoring


    Op sportpark "de Brug" ontvangt SC Botlek wekelijks de vele leden van haar vereniging, alsmede tegenstanders en andere bezoekers en is daarom een ideale partner om uw naamsbekendheid in de regio te vergroten. SC Botlek kent zovel traditionele als vernieuwende vormen van sponsoring. Van het schenken van een wedstrijdbal tot tenuesponsoring, van een advertentie op de kabelkrant tot een reclamebord. Maar ook het sponsoring van kleedkamerdeur of het organiseren van klantenacties. Wij denken graag met de sponsor mee. Vanzelfsprekend staan wij open voor een specifieke doelbinding in kader van maatschappelijke betrokkenheid van een bedrijf. Denk aan een bijdrage voor jeugdactiviteiten of EHBO cursussen.

    Als geen ander beseffen wij, dat een sponsor of adverteerder een positieve prestatie verwacht voor de gedane investering en als vereniging trachten wij daar op alle mogelijk manieren invulling aan te geven. Als vereniging trachten wij om steeds positief in het nieuws te komen en daar waar mogelijk onze sponsors en adverteerders te promoten en te betrekken bij ontwikkelingen binnen de vereniging. In een persoonlijk onderhoud willen wij u graag verder informeren over de mogelijkheden om via onze vereniging de positieve naamsbekendheid van uw bedrijf verder te vergroten. 

    Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om ons sportpark te bezoeken en zelf te constateren, dat SC Botlek een vereniging is die bij uw bedrijf past.


     
    Indien u geïnteresseerd bent, meer wilt weten of als u nog vragen heeft kunt u ons bereiken via sponsoring@scbotlek.nl