• BELANGRIJK - Updaten spelerspasfoto!
   
  Perfect moment om even te doen in de vakantie. Dan is alles voor aanvang van het nieuwe seizoen gereed.
  Zorg ervoor dat je/jouw kind een correcte recente spelerspasfoto hebt/heeft op zijn spelerspas. Dit doe je via de voetbal.nl-app. Dit geldt voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie JO13 en ouder. Bij veel senioren staat er nog een jeugdfoto, deze ook graag wijzigen naar een recente foto!
   
  Het hoeft niet een officiƫle pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.
  Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200 px). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600 px.
   
  Tip: gebruik de foto uit het Jumbo voetbalplaatjesalbum van vorig seizoen. Daar staat iedereen met hetzelfde wedstrijdshirt aan.