• De 18-jarige Youri van Marion komt over van S.V. Simonshaven. Youri debuteerde op 15-jarige leeftijd in het eerste van S.V. Simonshaven. Hij is een echte rechtsback maar kan ook op de gehele rechterkant spelen. Youri wil graag de uitdaging aangaan om een stapje hoger te gaan voetballen en uiteraard zijn wij hier heel blij mee.
   
  Pascal van Hor komt over van GHVV’13. Deze 27-jarige verdediger staat ook zijn mannetje op het middenveld én als back. Pascal brengt de nodige ervaring met zich mee omdat hij in verschillende selectie elftallen heeft gespeeld bij onder meer vv Hekelingen, Meeuwenplaat en GHVV’13. Zijn opa heeft een verleden bij SC Botlek: hij heeft hier jarenlang gevoetbald. Nu komt Pascal dus ook bij deze fantastische club voetballen.
   
  Hugo Wartna komt terug van een uitstapje naar S.V. Simonshaven. Hugo heeft heel zijn jeugd bij SC Botlek gevoetbald waarvan een paar jaar bij de selectie. Wij zijn blij dat deze snelle buitenspeler bij ons terugkomt.
   
  Ramon Kunst stroomt door van de JO19 van SC Botlek en gaat voor het eerst aansluiten bij de selectie. Ramon is een middenvelder.
   
  Binnenkort komt de technische commissie van SC Botlek met meer selectie nieuws.