• RABO clubsupport

  Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

  Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben clubs en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. SC Botlek is voor 700 leden direct waardevol en indirect voor nog veel meer mensen. Dat we de komende weken meedoen met Raboclubsupport is dat we eindelijk een belangrijke wens in vervulling willen laten gaan. Al vele jaren willen we de reserveshirts van de vereniging vervangen. Menig veteraan heeft hier als kind nog ingespeeld zo oud zijn ze. En juist nu door corona veel inkomsten wegvallen, hebben we elke support nodig. We zijn ook zeer blij met de actie van de Rabobank. Aan elk lid die bankiert bij de Rabobank vragen we dan ook om de komende weken op ons te stemmen. En niet alleen de leden. Ook de sponsors, opa's, oma's, buren, familie, collega's en vrienden. Vraag in je omgeving wie er bankiert bij de Rabobank en vraag ze te stemmen op SC Botlek. Hoe er gestemd kan worden leggen we elders op deze pagina uit.

  Doe dan mee met Rabo ClubSupport!

 • Hoe stemmen?

  Elke klant van de Rabo kan kan op stemmen. Van 5 oktober 2020 tot 25 oktober 2020 kunnen klanten hun stem uitbregen. Door in te loggen op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Stemmen via de Rabobank app kan ook. Zoek op sportclub Botlek en breng je stem uit.

 • Ons doel

  Onlangs zijn we gestart met een kledingplan waardoor onze jeugd allemaal in hetzelfde wedstrijdtenue loopt. Uniforme uitstraling. Helaas hebben ook wij financiële klappen gekregen door de coronacrisis en daardoor hebben wij niet genoeg geld meer voor reserveshirts. De reserveshirts die wij nu gebruiken zij vaak al 30 jaar oud. De tand des tijds is duidelijk zichtbaar. Het is al vele jaren de wens om nieuwe reserveshirts voor de jeugd en senioren aan te schaffen. Ondanks corona willen we nu doorzetten. . Een extra steun in de rug middels deze ClubSupport kunnen wij dan ook goed gebruiken.

 • Hoe helpen?

  Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter de financiële bijdrage van de Rabobank zal zijn. De komende weken gaan we op allerlei manier aandacht vragen voor de actie en ons doel. Veelal via social media kanalen. Deel deze berichten, met de link en de vraag of ze op Botlek willen stemmen!

  Vraag in je omgeving wie klant is van de rabobank. Als het goed is hebben ze een code ontvangen. Vraag ze te stemmen op Botlek. En aangezien ons doel nieuwe reserveshirts is zijn er misschien wel werkgevers / sponsors die dit doel willen ondersteunen. Dit zou een geweldige extra support zijn.