• Eerder konden we al melden dat Finn van Putten, spelend in de JO17, een waarde cheque voor SC Botlek had gewonnen bij de grote Nissewaard Sportquiz. Vandaag was de feestelijke uitreiking. Niet alleen werd de cheque uitgereikt, maar Finn kreeg namens de gemeente persoonlijk ook nog een sporttas uitgereikt, die goed gevuld was door Sport2000.

    Onze voorzitter nam de cheque in ontvangst en was dubbel trots. Niet alleen is hij de vader van Finn, maar is hij ook erg blij dat een lang gekoesterde wens van het Bestuur weer een stapje dichterbij is. Op de vraag of we al een bestemming voor de cheque hadden gaf hij aan dat SC Botlek al heel lang nieuwe reserveshirts wil aanschaffen. De gemiddelde leeftijd van de shirts dateren nog uit de tijd dat er een veter in de voetballen zat, vertelde hij met een knipoog. We hebben de nieuwe shirts al heel lang hoog op ons verlanglijstje staan. We zijn met deze gewonnen prijs en de eerdere clubsupport actie van de RABO-bank zover dat we binnenkort de eerste shirts kunnen gaan bestellen.

    Het is als vereniging heel belangrijk om juist in deze tijd vooruit te kijken. Achter de schermen gebeurt er momenteel heel erg veel. We werken hard aan de organisatie van de jeugdafdeling en het sportpark en clubgebouw wordt onderhanden genomen. Niet alleen veel onderhoud en de aanschaf van LED verlichting, maar we hebben ook het terras vergroot, veel opgeknapt en de verzorgingsruimte vernieuwd. De inspanning die onze vrijwilligers doen is geweldig. We zijn nu ook genomineerd om sportclub van het jaar te worden. We zijn geen hele grote vereniging en kunnen elke stem gebruiken. Het zou een enorme waardering zijn voor al onze jeugdtrainers en vrijwilligers die met veel energie zich inzetten voor de vereniging in deze tijd. We laten een enorme veerkracht zien.