• Picnic team van de week

    Picnic is de online supermarkt die al je boodschappen gratis thuisbezorgd en ook actief is in Spijkenisse. SC Botlek en Picnic zijn een promotie overeenkomst overeengekomen. Komende maanden zullen we Picnic diverse malen voorbij zien komen op ons sportpark, maar ook op onze website. Zo zal Picnic aanwezig zijn bij diverse evenementen voor de jeugd en worden we voorzien van materiaal dat we kunnen gebruiken voor trainingen. En er is meer!

    Elke week zal SC Botlek een Picnic team van de week uitkiezen. Het team zal met foto (indien jij en je ouder(s) daarmee akkoord gaan) gepresenteerd worden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina onder het kopje sponsors. Los van een mooie foto (elftalfoto, juichfoto of een team in actie tijdens een training) willen we heel graag weten waarom jullie team team van de week moet worden.

    Want team van de week word je niet zomaar. Daar moet wel een reden voor zijn. Dus behaalde jouw team een overwinning met een monsterscore? Hebben jullie een week keihard getraind? Bleven jullie lachen en positief in de stromende regen? Lieten jullie je koppies niet hangen bij een achterstand? Zijn jullie elke week sportief of helpen jullie de trainer met opruimen? Geef je dan op als team van de week via picnicteam@scbotlek.nl En we vinden natuurlijk ook dat het team dat wekelijks in weer en wind positief gesteund wordt door vaders, moeder, opa’s en oma’s een plaatsje in de eregalerij verdient.

    Als beloning zullen wij, gesponsord door Picnic, na de eerstvolgende thuiswedstrijd van het team van de week “de derde helft” verzorgen. Een frisdrankje, een chipje, een snoeptomaatje of een lekker stuk fruit? Het wordt geregeld.

    Geef je op en wie weet zien we jouw team terug op de speciale sponsorpagina van het Picnic team van de week. En het zou zomaar kunnen dat jouw team aan het eind van het seizoen wordt gekozen tot het Picnic team van het jaar. Als dat lukt ga je met het hele team een geweldig teamuitje van Picnic tegemoet!