• Vrijwilligers: mensen die in hun eigen tijd vrijwillig en geheel belangeloos diverse werkzaamheden uitvoeren voor bijvoorbeeld een vereniging. Mensen die je misschien niet altijd ziet, maar er wel degelijk zijn.

  Voor onze club zijn dat bijvoorbeeld de onderhoudsmannen en hun cornaten, te weten: Bert Goedendorp, Frans Stadhouders, Dick van Dijk, Jan Schoonen, Arend Meijer, Jan Korste, Ron van Bergem, Arend Meijer, Wil Beskers en Leo van Duin.

  De afgelopen weken is er al veel werk door deze mannen verricht. Op dit moment zijn zij druk bezig met het leeghalen en inrichten van de nieuwe ballencontainer. Tevens wordt de nieuwe ballencontainer geverfd (de oude is ook al geverfd). De kleedkamers krijgen waarnodig, een verfbeurt.

  De trainingsmaterialen zijn uitgezocht en gesorteerd. De vermoedelijke lekke ballen zijn opgepompt, hesjes worden gewassen en bidonnen en sponzen uit de waterzakken zijn weggegooid (hygiƫne). Voorwerpen zoals keepershandschoenen, scheenbeschermers en een zonnebril zijn bij "gevonden voorwerpen" gestalt.

  Voor de teams die deze zomer doortrainen; 2 zakken met ballen (incl.ballenpomp) staan in de commissiekamer.

  De kantineploeg is ondertussen druk bezig de kantine corona- proof te maken. De eerste fusten worden in opperste staat van gereedheid gebracht etc etc.

  Kortom: wat zouden wij zijn zonder deze kanjers?
  Bedankt mannen!