• Ben jij degene die wij zoeken?

  Wij hebben een aantal vacatures voor enthousiaste en leergierige jeugdtrainers. Ben jij op zoek naar een unieke kans om je te ontwikkelen in een sportieve en gezellige omgeving? Heb jij een passie voor voetbal en wil jij graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van onze jeugdtalenten? Kan jij niet wachten om samen te werken met andere gezellige jeugdtrainers? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij zouden het erg leuk vinden als jij ons team van vrijwilligers komt versterken!

  SC Botlek staat voor voetbal met passie. Er heerst een gezellig, enthousiast sportklimaat met de nodige voetbal-knowhow. Een club waar de jeugd volop kansen krijgt zich (door) te ontwikkelen. Voor de volgende jeugdteams zoeken wij trainers:

  Bovenbouw: JO13-2 (2 trainers)
  Middenbouw: JO12-2 (2 trainers) en JO11-3 (1 trainer)
  Onderbouw: JO10-4 (2 trainers)

  Je hoeft echt geen Louis van Gaal te zijn, zolang je maar enige voetbalkennis. maar bovenal enthousiasme hebt. Deze jeugdteams trainen op de maandag- én woensdagavond. De wedstrijden worden op zaterdag (veelal in de ochtend) gespeeld.

  Wellicht zijn er binnen de seniorenteams geïnteresseerden? Of speelt jouw kind komend seizoen in één van bovengenoemde teams? Dan zou het extra leuk zijn als jij één van de nieuwe trainers wordt.

  Heb je interesse (of wellicht nog vragen) stuur dan snel een mail naar John Kooke via coordinatorscbotlek@gmail.com.
  Namens de kinderen, die het nieuwe seizoen graag willen starten met een trainer, alvast bedankt!