• Met pijn in ons hart hebben we vanavond de beslissing genomen om het jeugdkamp ook dit jaar niet door te laten gaan. Er zijn nog teveel onzekerheden op dit moment m.b.t. het verloop van de corona-crisis. We hebben zelfs ruggenspraak gehad met de RIVM en KNVB en zij konden uiteraard ook geen garanties geven.
   
  Om een jeudkamp te organiseren moet je ver van tevoren al dingen plannen/reserveren etc. Wat als het dan uiteindelijk tegen die tijd toch niet kan doorgaan? Dan zijn we misschien al veel euro's armer. Het belangrijkste is echter dat wij de gezondheidsrisico's het zwaarst hebben laten meewegen in ons besluit. En dan met name voor de volwassen begeleiders, waar we er tijdens zo'n weekend altijd veel van nodig hebben.
   
  Wij snappen dat dit een grote teleurstelling is en daarom willen we dat weekend (3 en 4 juli) toch niet zomaar voorbij laten gaan.
  Wij gaan de komende weken een supergaaf programma in elkaar zetten om de betreffende doelgroepen (jeugd t/m de JO14) 2 onvergetelijke dagen op onze eigen club te geven, waarbij ze wel thuis zullen slapen.
   
  Hiervan houden we u de komende tijd uiteraard op de hoogte.
  Nogmaals excuses en hopelijk volgend jaar toch echt het jeugdkamp in Brabant.