• Vanavond was de extra ingelaste persconferentie van Premier Rutte en Minister Hugo de Jonge. En het lijkt er helaas op dat we langzaamaan weer terug gaan naar af......

  Vanaf 29 september 2020 blijft het clubgebouw voor 3 weken dicht. Toegang tot het sportpark is mogelijk vanaf 10 minuten voor aanvang training. Na afloop van de training dienen de leden direct het sportpark te verlaten. Kom dus omgekleed naar de training, ga na de training gelijk naar huis en douche thuis! We wachten vooralsnog op de definitieve mededelingen. Ook verwachten wij een reactie vanuit de KNVB met daarin de besluiten voor wat betreft de competitie etc.

  Daar leden >12 jaar jaar na de training of wedstrijd direct worden beschouwd als toeschouwer/aanwezige (volgens regels rijksoverheid) kunnen we geen kleedkamers beschikbaar stellen (en dus ook niet douchen). Het is dus van belang z.s.m. het sportpark te verlaten.

  Als vereniging zien we tal van uitdagingen. Op wedstrijdagen, maar ook voor trainingsavonden, die wekelijks samengaan met diverse wedstrijden op ons sportpark. We denken de komende tijd alle hulp te kunnen gebruiken om e.e.a. in goede banen te kunnen leiden en het vooral voor de kinderen goed uitvoerbaar te houden. Ouders die ons hierbij willen helpen kunnen zich aanmelden via info@scbotlek.nl

  Morgenavond komt het bestuur bij elkaar om de maatregelen te bespreken en welke gevolgen dit voor ons heeft. Uiteraard houden wij hier jullie van op de hoogte.

  Met sportieve groet,

  Bestuur SC Botlek