• De volgers van de SC Botlek social media kanalen hadden het vast al opgemerkt. Met de transfer van vriendenteam het 6e naar SC Botlek werd ook een nieuwe sponsor betrokken bij onze club. Het 6e werkte er hard voor en wist Murray’s Irish food & drinks te strikken als sponsor. De heren werden door Melanie Murray in het nieuw gestoken.

  Murray’s heeft in het verleden diverse sponsoractiviteiten ondernomen, maar heeft bewust gekozen voor sponsoring dichtbij, waar een duidelijke verbinding is met een team en vereniging. En dat leidt er dan concreet toe dat Murray’s vanaf heden ook langs ons hoofdveld duidelijk zichtbaar is met een prachtig reclamebord.

  Murray’s Irish food & drinks, gevestigd in de Spuistraat is ooit begonnen als lunchroom, maar inmiddels een volwaardige Ierse pub en een begrip in de regio. Mede door de 10 speciaal bieren op de tap, waaronder Guiness en Kilkenny. En niet te vergeten de enorme whiskey wand met meer dan 100 Ierse whiskey’s. Diverse leden weten Murray’s al te vinden en we hopen dat dit er nog meer worden.

  Dat Murray’s aardig aan de weg timmert blijkt dat er binnenkort uitbreiding zal komen. Ook in de Spuistraat zal een locatie worden geopend die ingericht zal worden voor quizzen, muziek, besloten feestjes en whiskey- en bierproeverijen. We voorzien al leuke teamuitjes in de toekomst.

  Namens het team van Murray’s nog een persoonlijke boodschap:

  Cead mile failte mannen! 100.000 welkom tot team Murray’s! Ik wens jullie veel sportieve wedstrijden en leuke 3e helften! Ik kom snel kijken.

  Slainte! ☘️☘️☘️