• Op maandag 24 augustus a.s. begint officieel het nieuwe seizoen (2020-2021). Op die dag beginnen dus ook de officiële trainingen weer. Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen. Eén van de voorbereidingen is ervoor te zorgen dat er voldoende helpende handjes zijn om de boel draaiende te houden.

  En daarom vragen wij jullie om hulp. Een vereniging ben je samen. Waar kunnen we hulp bij gebruiken?

  - Barbezetting tijdens trainingsavonden.
  Wie vindt het leuk om tijdens de trainingsavonden de gasten te voorzien van koffie, thee etc? We willen hier met name een beroep doen op ouders van jeugdleden. Het hoeft echt niet op vaste avonden/iedere week. Juist met meer aanmeldingen kan er makkelijk gerouleerd worden.

  - Gastvrouw/gastheer in de commissiekamer op zaterdagochtend en/of zaterdagmiddag (wedstrijddag).
  Je ontvangt hier de gasten, geeft de trainers een kopje koffie/thee etc. Uiteraard zal vantevoren het een en ander worden uitgelegd.

  - Schoonmaak.
  Wie zou ons willen helpen met de schoonmaak? Dit kan eventueel ook overdag (als de kinderen bijvoorbeeld op school zitten).

  - Trainers jeugdteam.
  We zijn ook nog op zoek naar trainers voor een paar jeugdteams. Hiervoor hoef je echt geen diploma's te hebben. Enige kennis van voetbal, enthousiasme en het leuk vinden om met jonge voetbaltalenten te werken is het enige wat we vragen.

  Speel je zelf bij Botlek en wil jij je ook vrijwillig inzetten voor de vereniging, dan ben ook jij uiteraard van harte welkom.

  Wie wil ons komen helpen? Laat het dan weten via Elles den Boer, secretaris@scbotlek.nl