• De “flow” van na de winterstop is SC Botlek even kwijt. Botlek 1 staat op plaats 11 en zal zich op moeten maken voor een strijd tegen degradatie/nacompetitie. Het is van belang twee ploegen onder je te houden. Ondanks dat ‘we’ het de laatste weken ‘even’ niet hebben, kunnen we wel vertrouwen op de goede wedstrijden die we na de winterstop hebben gespeeld, maar dat gaat niet vanzelf. Dat bleek afgelopen zaterdag nog maar eens toen Botlek met 4-1 een draai om de oren kreeg van Kethel Spaland en “het vuur ontbrak” om een goed resultaat niet te zetten. Komende zaterdag komt HBSS op bezoek. De Schiedammers staan stevig op de 3e plaats. In het begin van het seizoen maakte SC Botlek het HBSS nog heel moeilijk. Uiteindelijk werd het daar 2-1.

    Balsponsor is DNR klimaat. Bij de allround installateurs kunt u naast service en onderhoud terecht voor alles op het gebied van koelen, verwarmen, ventileren en installatie. 

    Het vlaggenteam van de week is de JO8-3, naast het verwelkomen van de spelers zullen zij ook hun teamgenoot en pupil van de week Ravi Willemsen aanmoedigen die vanaf de aftrap zal proberen de keeper van HBSS te passeren.