•  
  Dat Atlantis SC Botlek een warm hart toe draagt is geen geheim. Al langere tijd staan er twee reclameborden van Atlantis langs ons veld en is het traditie dat Atlantis de eerste en laatste wedstrijd van het seizoen de wedstrijdbal sponsoren. De onderlinge band is zichtbaar doordat in het restaurant een wedstrijdshirt en foto van SC Botlek hangen. Voor diverse activiteiten kunnen we vaak vertrouwen op de support van Atlantis.
   
  En nu kunnen we bekend maken dat Grillroom Atlantis & Pizzeria vanaf seizoen 20/21 ook op de wedstrijdshirts van de selectie komt te staan. Op de shirts (rug) en sporttassen van 1 en 2 zal prominent het logo van grillroom Atlantis & Pizzeris komen te staan.
   
  Het restaurant aan de Westkade in het centrum van Spijkenisse kent een menukaart waar niet alleen shoarma op staat, maar ook diverse schotels en pizza’s. Het restaurant heeft zitplaatsen, een uitgebreid terras (zelfs een bootterras) en natuurlijk een bezorgdienst. De menukaart van Atlantis te vinden op https://grillroomatlantis.nl/ of bel voor bestellen 0181-613737.
   
  Met op de borst het logo van Top Sportwear en op de rug het logo van Atlantis grillroom & Pizzeria heeft SC Botlek nu 2 trouwe sponsors en supporters aan de selectie verbonden.