• Zaterdag 12 november moet het weer gaan gebeuren voor SC Botlek 1. De thuiswedstrijd tegen vv Meeuwenplaat staat dan op het programma. De overburen (aan de overkant van de Oude Maas) staan op plaats 5 met 10 punten. Botlek leed vorige week een pijnlijk verlies bij Excelsior’20 en belandde in een vrije val doordat de concurrentie wél punten wisten te pakken. Botlek zakt in 1 weekend 5 plaatsen naar de laatste plaats en bleef steken op 4 punten. De mannen zullen hun rug moeten rechten en laten zien dat de ambitie met daden, inzet en resultaat zal worden ondersteund. De aftrap is om 14.30 uur.

    De Meiden van de Molen zijn balsponsor. De meiden openen de molendeuren aan het Noordeinde voor een feestje (van bruiloft tot teambuilding) of evenement. Inmiddels hebben de koks van de Meiden het 'by Masch-concept' tot een culinair avondje uit uitgebouwd. Met liefde en zorg worden van lokale boeren en tuinders de meest smaakvolle gerechten gepresenteerd. Check hiervoor de agenda op de website https://www.meidenvandemolen.nl/

    Pupil van de week is Bentley Bodde en het vlaggenteam is de JO8-2. Hopelijk gaat Bentley de wedstrijd goed beginnen om Botlek vanaf de aftrap op een voorsprong te schieten.