• Nog 3 wedstrijden resten er tot de winterstop voor Botlek 1. De wil is er om met een goede uitgangspositie de winterstop in te gaan. Vorige week, in de uitwedstrijd tegen VDL toonde Botlek karakter en strijdlust en werden 3 punten meegenomen naar sportpark De Brug. Op de ranglijst kwam de winst nog niet direct tot uitdrukking, maar het is duidelijk wat a.s. zaterdag de opdracht is: En nu blijven gaan!

    A.s. zaterdag komt Victoria’04 naar ons sportpark. De gepromoveerde Vlaardingers staan op plaats 7 en zijn dus redelijk goed begonnen aan het seizoen. Zaterdag is dus de kans om de ranglijst ten positieve van Botlek te veranderen. De verschillen in punten zijn nog klein. We hopen de strijdlust van afgelopen zaterdag weer terug te zien. Elke support is welkom voor onze jongens.

    Balsponsor is Ristorante Pappagallo. In het restaurant aan de Karel Doormanstraat 6 worden heerlijke traditionele gerechten volgens Italiaans recept bereidt. Check ook  https://www.pappagallo.nl/ voor leuke en lekkere acties. Van een afhaalpizza tot een heerlijke proeverij.

    De aftrap is om 14.30 uur.