• Ondanks dat het huidige seizoen pas net over de helft is en er nog heel wat te behalen en te doen valt, wordt de blik ook al gericht op het volgende seizoen. 

    Begin van dit jaar maakten we al bekend met wie én hoe het hoofdtrainerschap ingevuld gaat worden. Nu kunnen we ook de eerste versterkingen voor binnen de lijnen bekend maken. 

    Dylan van de Loosdrecht (foto 1) en Thomas van Dort (foto 2) zullen volgend jaar op sportpark De Brug te bewonderen zijn.
    Beide in Spijkenisse woonachtige spelers maken de overstap van OHVV naar SC Botlek. De 26-jarige Dylan heeft na de jeugdopleiding bij VV Spijkenisse de nodige ervaring opgedaan en vervolgens successen gevierd bij De Jonge Spartaan, sv Poortugaal, Zuidland en OHVV. De snelle en tactisch sterke speler kan goed uit de voeten op het middenveld en centraal in de verdediging.

    De 7 jaar jongere Thomas heeft ook een verleden bij VV Spijkenisse en is met zijn 19 jaar al een balvaste middenvelder die met zijn technische vaardigheden de nodige kwaliteiten meeneemt. 

    Beide spelers kennen de smaak van succes en promotie en zijn van plan ook met Botlek de weg naar boven in te zetten.