• Komende zaterdag staat de tweede competitiewedstrijd voor Botlek 1 op het programma en daarmee de eerste officiële thuiswedstrijd voor Botlek 1 in de competitie 2022/2023.

    Vorige week verloor de ploeg nipt door een late goal bij en tegen Vierpolders. Komende zaterdag komt OHVV op bezoek. De promovendus uit Oudenhoorn werd vorige week had geconfronteerd met het voetbal in derde klasse door met 1-4 te verliezen van DVO’32. Het zal echter geen ‘walk in the park’ worden. Gezien de nieuwe promotie- en degradatieregeling (mogelijk 6 degradanten, waarvan 3 rechtstreeks) zal elke ploeg enorm strijden voor de punten. De ploeg van John Stougje heeft gezien de zeer sterke slotfase van het vorige seizoen een behoorlijke ambitie. Dus aan de mannen om met strijd en energie in de eerste thuiswedstrijd hun visitekaartje af te geven.

    Balsponsor is Grand Cafe Havenhuys. ’t Havenhuys is gevestigd aan het Havenplein in Spijkenisse en staat garant voor een gezellige en smakelijke lunch, borrel of diner. Check voor openingstijden en het menu de website.

    De aftrap is om 14.30 uur en de ploegen worden ontvangen door het vlaggenteam van de JO7, hun teamgenoot Jesiah van Kooten is pupil van de week die hopelijk vanaf de aftrap niet voor de laatste keer die middag de keeper van OHVV zal gaan passeren.

    Na de mooie overwinning van vorige week (7-2) mag Botlek 2 in en tegen Rhoon hun krachten gaan meten. Aldaar is de aftrap om 11.30 uur.