• Conditie en techniektraining voor de jeugd van 10 t/m 18

    Doordat het jaarlijkse oliebollentoernooi / ONS zaalvoetbaltoernooi dit jaar vanwege de Corona-maatregelen niet door kan gaan, organiseren zij een leuk alternatief: SCOM. SCOM staat voor Sportspecifieke Conditietraining Op Muziek en bestaat uit aerobic en anaerobe trainingsvormen op muziek, afgewisseld met coördinatieve- en technische oefeningen, waarbij de bal het middelpunt is. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan sprongkracht, startsnelheid, explosiviteit en actie-reactie.  Belangrijke elementen zijn timing, ritme, coördinatie, conditie en plezier.

    De activiteit duurt ongeveer een uur, en bij voldoende animo zullen er tussen 13:00 en 16:00 meerdere sessies plaatsvinden op woensdag 30 december 2020. Er is plek voor maximaal 30 kinderen per sessie. Voetbalschoenen zijn hierbij noodzakelijk, net als een trainingspak. Denk bij regen ook aan een regenjasje.

    Aanmelden kan via  jeugd@scbotlek.nl Doe dit, vanwege de hele krappe planning, graag zo snel mogelijk. Voor degene die zich al aangemeld hebben bij hun trainer is dit niet meer nodig. Uiteraard gelden ook tijdens deze dag alle Corona-maatregelen, en is aanwezigheid bij deze activiteit nadrukkelijk alleen voor kinderen bedoeld.

    filmpje SCOM training