• Beste leden,

  Met het oog op de vanavond door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

  De competities kunnen niet meer op een gewenste manier worden uitgespeeld voor de start van de zomerstop. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs ook geen scenario om de wedstrijden door te schuiven tot na de zomerstop.

  Voetbal is voor ons belangrijk maar gezondheid staat daar altijd ver boven. Zeker nu. 

  Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

  Voor ons betekent dit in ieder geval dat onze selectie ook volgend seizoen in de 3e klasse blijft! In deze moeilijke, onzekere periode is dit dan gelukkig wel een mooi lichtpuntje en daar mogen we stiekem toch wel een beetje blij mee zijn.

  Voor nu gaan wij de komende tijd hard aan de slag om alles voor aanvang van het nieuwe seizoen op de rit te hebben. 
  Uiteraard houden wij jullie hier van op de hoogte. Mocht je vragen/opmerkngen hebben, mail ze gerust naar Elles den Boer,  secretaris@scbotlek.nl.