• Zoals vanavond (dinsdag 13 oktober) tijdens de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge is aangegeven, zal de competitie (incl. bekerwedstrijden) per direct worden stilgelegd. Een harde, pijnlijke maatregel maar helaas wel nodig. We moeten met z'n allen het coronavirus verslaan.

  Trainen voor de jeugd tot 18 jaar is nog wel toegestaan. Dit betekent concreet dat teams t/m de JO19 mogen blijven trainen.
  In de JO19 zitten alleen maar spelers tot 18 jaar. Zij zullen dit gewoon op de tijden/dagen blijven conform het trainingsschema. Wel blijft het terrein verboden toegang voor ouders en andere gasten. De kantine blijft gesloten (ook op zaterdag) alsmede de kleedkamers. Kinderen moeten dus thuis omkleden en douchen en hun eigen bidon meenemen. Ouders brengen en halen hun kinderen bij de toegangspoort.
  Officieel gaan de maatregelen morgenavond (woensdag 14 oktober) om 22.00 uur in. In goed onderling overleg met beide teams zullen Botlek 6 en Vrouwen 1 morgenavond niet trainen.

  Wij begrijpen dat het geen leuke beslissing is, maar staan wel volledig achter deze maatregelen. Laten we er allemaal voor gaan, hoe moeilijk ook. Doe het niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor je medemens.

  Met sportieve groet,
  Bestuur SC Botlek

  #staysafe