• Het is zonder twijfel een uitdagend jaar geweest voor alle sport- en cultuurclubs. Zo ook voor ons, SC Botlek. Maar: ons verenigingshart klopt als nooit tevoren. We doen er alles aan om deze moeilijke tijden door te komen en proberen ons, door extra activiteiten te organiseren, er toch (met elkaar) doorheen te slaan. Zo proberen wij verbinding met onze leden te houden. Uiteraard rekening houdend met de geldende corona-maatregelen. Die niet altijd even makkelijk zijn, met name voor de senioren.

  Rabobank is vanaf haar oprichting nauw betrokken bij clubs en verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen 'verenigen' te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. Speciaal voor clubs/verenigingen orgniseren zij nu de verkiezing "Club van het Jaar" (onderdeel van Rabo ClubSupport). Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.
  Uiteraard zijn wij, SC Botlek, ook genomineerd! En hoe leuk/terecht zou het zijn als wij die titel (en bijbehorende prijzen) winnen?

  Hoe werkt het?
  Vanaf vandaag (19 april) tot 24 mei a.s. kan er gestemd worden. Tegen die tijd zullen wij de link vermelden om te kunnen stemmen.
  Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. De gemeentewinnaars worden op basis van de meeste stemmen vastgesteld. Wij hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar.

  De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar. In deze fase gaat het om de opgegeven motivatie waarom onze club ‘Club van het Jaar’ zou moeten worden. Het is dus heel belangrijk om de veerkracht van onze club aan de hand van de ondernomen initiatieven goed te beschrijven bij de aanmelding. Dit vergroot de kans dat wij provinciewinnaar worden en wellicht Club van het Jaar 2021.

  Wat kunnen wij winnen?
  Naast uiteraard dé titel een masterclass naar keuze van een expert én een professionele promovideo.
  Uiteraard hopen wij dat jullie ons, SC Botlek, deze titel gunnen en dus een stem zullen uitbrengen.

  Dus: stemmen maar! Stemmen kan via www.clubvanhetjaar.nl