• Komende zaterdag hervat SC Botlek 1 de competitie thuis tegen Kethel Spaland. Botlek keerde afgelopen dinsdag terug van een trainingskamp in Zuid-Spanje. In regionale stadions waren oefenwedstrijden georganiseerd tegen tweede klassers en een derde divisionist. Komende zaterdag is de eerste officiĆ«le wedstrijd onder interim hoofdcoach Kevin Michilse.

    Botlek sloot de eerste competitiehelft af op de 9e plaats en moet het zaterdag opnemen tegen de nummer 2 van de competitie, die na een slechte start een geweldige opmars naar de bovenste regionen van de competitie inzette. Botlek is erop gebrand zeker nog te stijgen op de ranglijst en zal daar komende zaterdag heel graag mee gaan beginnen. Dat betekent de mouwen op stropen en hard werken tegen de Schiedammers. De aftrap is om 14.30 uur.

    Balsponsor is Wijnbar Grapps. De gezellige bar in het centrum van Spijkenisse, aan de Torenstraat 5, staat garant voor een goed glas wijn (of iets anders) en een leuk avondje uit.

    Het vlaggenteam is de JO9-3 die hun teamgenoot Nola van der Stam de aftrap zullen zien nemen als pupil van de week.

    Ook Botlek 2 mag komende zaterdag aan de bak. Geen hervatting van de competitie, maar de KNVB heeft besloten om voor teams uitkomende in de 2e reserve klasse een na- en voorjaarscompetitie in te voeren. Botlek 2 speelt zaterdag dus de eerste competitie in de voorjaarscompetitie. Om 12.00 uur trappen de mannen thuis af tegen DBGC.