• Hierbij de 4e aflevering van onze editie "Leer de speler kennen". Blijkbaar zijn wij trendsetter, want we hebben deze week gezien dat andere verenigingen uit de regio dit ook zijn gaan doen. Compliment bij deze dus voor onze initiatiefnemer Kevin Michilsen.
   
  - Wat is jouw naam en hoe oud ben je?
  Mijn naam is Patrick de Zoete en ik ben 30 jaartjes jong.

  - Wat is jouw favoriete positie in het veld?
  Mijn favoriete positie is keeper.

  - Hoe lang speel jij al bij SC Botlek?
  Ik speel al vanaf de F-jes bij SC Botlek. Vanaf het moment dat ik mocht voetballen heb ik mij aangemeld bij deze club. In 2015 heb ik eventjes gekeken of het gras groener was aan de “overkant”, maar daarna toch weer teruggekeerd op het oude en vertrouwde nest.

  - Bij welke clubs heb jij allemaal gespeeld?
  Ik heb in 2015 één jaar bij NBSVV gespeeld, maar dit was voor mij toen toch een “pondje” te ver.

  - Wat doe jij om fit te blijven tijdens de corona-crisis?
  Nadat wij te horen kregen dat wij niet meer mochten trainen was ik regelmatig in de sportschool te vinden. Toen deze dicht gingen ben ik het hardlopen weer gaan oppakken. Dit probeer ik af te wisselen met een beetje skaten. Zo blijf je toch nog fit en groei je niet helemaal dicht :)

  - Wie is jouw moeilijkste tegenstander geweest waar jij ooit tegen hebt gespeeld?
  Phoe, dat zijn er wel een hoop geweest. Als ik toch moet kiezen, kies ik voor DVO in het jaar dat de coronacrisis kwam. In die wedstrijd, die wij bij hen speelden, werden wij helemaal weggetikt. Zij waren tactisch zo sterk, dat wij niet wisten waar wij het zoeken moesten. Wij werden echt van het kastje naar de muur gestuurd.

  - Wie is jouw favoriete trainer geweest onder wie jij hebt mogen werken?
  Mijn favoriete trainer is Rinus Schrijver. Hij heeft de seizoenen dat hij bij ons trainer was, iedereen zo fit gekregen en het maximale uit de ploeg gehaald. Mede door hem, én door ons fantastische aanvalsduo, werden wij kampioen in de 3e klasse.

  - Wanneer jij jouw “dreamteam” zou mogen samenstellen, met spelers waarmee jij samen hebt gespeeld, hoe zou deze er dan uit zien?
  Zie afbeelding onderaan. 

  Volgende week aflevering 5 met één van de selectie spelers die misschien wel het verliefdst op het spelletje voetbal is en hier heel veel voor over heeft…..