• Het is donderdag dus weer tijd voor “Leer de speler kennen”.
  Vandaag aflevering 13 met de speler met één van de beste traptechnieken van de selectie.

  Wat is jouw naam en hoe oud ben je?
  Mijn naam is Mickey Remy en ik ben onlangs 20 jaar geworden.

  Wat is jouw favoriete positie in het veld?
  Mijn favoriete positie in het veld is op 10. Naast die plek heb ik in mijn jeugd ook in de voorhoede gespeeld en was mijn favoriete positie daar linksbuiten.

  Hoe lang speel jij al bij SC Botlek?
  Ik ben in de jeugd begonnen bij SC Botlek en heb daarna een paar uitstappen gemaakt naar andere clubs. Bij elkaar denk ik dat dit mijn 9e/10e jaar is bij SC Botlek

  Bij welke clubs heb jij allemaal gespeeld?
  De clubs waar ik heb gespeeld zijn: SC Botlek (9-10 jaar), VV Spijkenisse (2 jaar C3), vv Hekelingen (1,5 jaar A1, half jaar 1e).

  Wat doe jij om fit te blijven tijdens de corona-crisis?
  Om fit te blijven heb ik in mijn vrije tijd veel gevoetbald en krachtoefeningen gedaan met vrienden van mij. Zelf volg ik een Sportopleiding en ben dus ook daar actief.

  Wie is jouw moeilijkste tegenstander geweest waar jij ooit tegen hebt gespeeld?
  Ik heb geen moeilijkste tegenstander waar ik tegen heb gespeeld omdat ik nog niet genoeg ervaring heb in het seniorenvoetbal. Wel had ik tegen Alexandria ‘66 altijd moeite om uit de voeten te kunnen.

  Wie is jouw favoriete trainer geweest onder wie jij hebt mogen werken?
  Mijn favoriete trainer waaronder ik heb gespeeld is Jordi van Baarle, dit omdat hij veel vertrouwen in mij had en wij als team onder hem goed gepresteerd hebben. Ik vond hem de fijnste trainer omdat hij heel fanatiek is, wat ik ook ben. EN natuurlijk mijn vader (Paul Remy).

  Wanneer jij jouw “dreamteam” zou mogen samenstellen, met spelers waarmee jij samen hebt gespeeld, hoe zou deze er dan uit zien?
  Het is dat jullie mijzelf al als aanvoerder hebben gekozen, want als ik zou mogen kiezen was de aanvoerder Bennie Blokland!
  Zie afbeelding onderaan. 

   

  Volgende week aflevering 14 met een speler wiens achternaam altijd wordt vergeleken met één van de irritantste muziekinstrumenten die er bestaan!