• Proeftrainingen jeugd

  Wil jouw kind graag op voetbal maar wil hij/zij eerst even kijken of het echt iets voor hem/haar is? Maak dan eerst een afspraak voor (max) 2 proeftrainingen. Het aanmeldformulier 'nieuw lid' hoeft dan dus nog niet ingevuld te worden!

  Voor het aanmelden voor de proeftrainingen graag een mail sturen naar jeugd@scbotlek.nl.
  Vermeld in de mail duidelijk de naam van jouw kind en zijn/haar geboortedatum.    

 • Afmelden als lid

  Wil je je lidmaatschap opzeggen, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie via ledenadmin@scbotlek.nl
  Natuurlijk vinden we het jammer dat je weggaat maar we willen het wel goed en soepel regelen. Voor overschrijvingen naar een andere vereniging gelden regels. De KNVB stelt deze op en SC Botlek moet deze nakomen. Dit betekent in elk geval dat er geen betalingsachterstand mag zijn en dat er tijdig moet worden opgezegd. De ledenadministratie kan u ook hiervoor de juiste informatie geven.

  Zorg ook voor een tijdige opzegging zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Over het algemeen geldt dat je voor de 2e week juni van het voetbalseizoen moet opzeggen. Wil je lopende het seizoen opzeggen dan wel overschrijven, ook dan zijn er regels. Ook hiervoor kan je terecht bij de ledenadministratie voor informatie.

 • Nieuwe leden moeten zich altijd eerst melden bij de ledenadministratie. De ledenadministratie bepaalt in overleg met de betreffende coördinator óf - en zo ja - wáár er plaats is. Soms zijn we genoodzaakt aspirantleden op een wachtlijst te zetten. Als je eerst even wilt kijken of SC Botlek de vereniging is waar je je thuis voelt, kom dan even langs of vraag een proeftraining aan (max 2). 

  Het is niet de bedoeling dat trainers zelf spelers aannemen en plaatsen toezeggen in een team. Dit is de taak van de coördinatoren en technische-/jeugdcommissie. 

  Wil je lid worden en is er toegezegd dat er plaats voor je is, dan kun je het aanmeldformulier invullen via  deze website (zie link onderaan). Meetrainen voor niet-leden en die geen intentie hebben om lid te worden is niet togestaan.

  Met het invullen van het aanmeldformulier verklaart de aanmelder dat men heeft kennisgenomen van het privacyregelment van SC Botlek.

  Het aanmelden als lid kan via het KNVB formulier, welke middels onderstaande knop is te bereiken. Of zoek, ontdek en selecteer SC Botlek via https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/ga-voetballen/vind-een-club. Het makkelijkste is ondertaande knop te gebruiken. Met het aanmelden is er nog geen garantie dat je lid wordt. De ledenadministratie zal hierover contact met je opnemen. Daarnaast is het verplicht dat je je IBAN gegevens goed en volledig invuld. Na aanmelding krijg je van de ledenadministratie een mail (met link) om de aanmelding te bevestigen. Doe je dit niet dan kan de inschrijving niet gerealiseerd worden.

   

   

   

  aanmelden als lid