• Proeftrainingen jeugd

  Wil jouw kind graag op voetbal maar wil hij/zij eerst even kijken of het echt iets voor hem/haar is? Maak dan eerst een afspraak voor (max) 2 gratis proeftrainingen. Het aanmeldformulier 'nieuw lid' hoeft dan dus nog niet ingevuld te worden!

  Voor het aanmelden voor de proeftrainingen graag een mail sturen naar jeugd@scbotlek.nl.
  Vermeld in de mail duidelijk de naam van jouw kind en zijn/haar geboortedatum.    

 • Afmelden als lid

  Wil je je lidmaatschap opzeggen, stuur dan een mail naar onze ledenadministratie via ledenadmin@scbotlek.nl
  Natuurlijk vinden we het jammer dat je weggaat maar we willen het wel goed en soepel regelen. Voor overschrijvingen naar een andere vereniging gelden regels. De KNVB stelt deze op en SC Botlek moet deze nakomen. Dit betekent in elk geval dat er geen betalingsachterstand mag zijn en dat er tijdig moet worden opgezegd. De ledenadministratie kan u ook hiervoor de juiste informatie geven.

  Zorg ook voor een tijdige opzegging zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Over het algemeen geldt dat je voor de 2e week van de maand juni van het betreffende voetbalseizoen moet opzeggen. Wil je lopende het seizoen opzeggen dan wel overschrijven, ook dan zijn er regels. Ook hiervoor kun je terecht bij de ledenadministratie voor informatie.

 • Wil jij of jouw kind bij Botlek komen voetballen? Vul dan het aanmeldformulier in door op onderstaande blauwe button 'Aanmelden als lid' te klikken. De jeugd- of seniorencommissie zal de aanvraag vervolgens in behandeling nemen en kijken óf er plaats is. Hier krijg je dan een terugkoppeling van. Soms zijn we genoodzaakt aspirantleden op een wachtlijst te zetten. 
  Een aanmelding geeft dus nog geen garantie dat je/jouw kind lid kan worden.

  Het is niet de bedoeling dat trainers/teammanagers zelf spelers aannemen en plaatsen toezeggen in een team. Dit is de taak van de jeugd- of seniorencommissie. 

   

   

   

   

  aanmelden als lid