• Nieuwe leden moeten zich altijd eerst melden bij de ledenadministratie. De ledenadministratie bepaalt in overleg met de coordinatoren of en zo ja waar er plaats is. Soms zijn we genoodzaakt aspirantleden op een wachtlijst te zetten. Als je eerst even wilt kijken of SC Botlek de vereniging is waar je je thuis voelt, kom dan even langs of vraag een proeftraining aan via de ledenadministratie.

  Het is niet de bedoeling dat leiders/trainers zelf spelers aannemen en plaatsen toezeggen in een team. Dit is de taak van de co√∂rdinatoren en technische-/jeugdcommissie. 

  Wil je lid worden kan je het formulier invullen op deze website of even mailen naar de ledenadministratie

  Meetrainen voor niet-leden is alleen toegestaan na toestemming vooraf door het bestuur. 

  Met het invullen van het aanmeldformulier verklaart de aanmelder dat men heeft kennisgenomen van het privacyregelment van SC Botlek.

  Het aanmelden als lid kan via het KNVB formulier, welke middels onderstaande knop is te bereiken. Met het aanmelden is er nog geen garantie dat u lid wordt. De ledenadministratie zal hierover met u contact opnemen. Daarnaast is het verplicht dat je je IBAN gegevens goed en volledig invuld. Na aanmelding krijg je van de ledenadministratie en mail (met link) om de aanmelding te bevestigen. Doe je dit niet dan kan de inschrijving niet gerealiseerd worden.

   

   

   

  aanmelden als lid

 • Afmelden als lid

  Wil je je lidmaatschap opzeggen, stel je dan in verbinding met de ledenadministratie (ledenadmin@scbotlek.nl). Natuurlijk vinden we het jammer dat je weggaat, maar we willen het wel goed en soepel regelen. Voor overschrijvingen naar een andere vereniging gelden regels. De KNVB stelt deze op en SC Botlek moet deze nakomen. Dit betekent in elk geval dat er geen betalingsachterstand mag zijn en dat er tijdig moet worden opgezegd. De ledenadministratie kan ook hier de juist informatie geven.

  Zorg ook voor een tijdige opzegging, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Over het algemeen geldt dat je voor de 2e week juni van het voetbalseizoen moet opzeggen. Wil je lopende het seizoen opzeggen dan wel overschrijven, ook dan zijn er regels. Ook hiervoor kan je terecht bij de ledenadministratie voor informatie.