• SC Botlek 1 niet is goed uit de winterstop gekomen. Twee weken geleden had Botlek nog zeker meer verdiend tegen Kethel Spaland, maar vorige week was het uit tegen OVV een lelijke kennismaking met onze nieuwe hoofdtrainer, Ed Ridderhof. In Oostvoorne was alles ver onder niveau. Het veld, de kleedkamer, de scheidsrechter, de bal, het humeur, maar vooral het voetbal. Komende zaterdag is er de kans om de boel ‘recht te zetten’. De zgn. 2e helft van de competitie begint dan echt met een thuiswedstrijd tegen Vierpolders. Vierpolders staat op plaats 5 en lijkt stabiel in de subtop van de 3e klasse mee te draaien. Daaronder staan de ploegen in punten dicht bij elkaar. Het is aan Botlek om de stappen op de ranglijst te gaan zetten. Daarvoor zullen de mouwen opgerold moeten worden en de nodige inzet en energie op veld ten toon gespreid te worden. De aftrap is om 14.30 uur.

    De teams zullen ontvangen worden door het vlaggenteam van onze nieuwe JO8-3. Eén van onze nieuwste pupillen, Xavi Kraak, zal als pupil van de week de aftrap verzorgen. We hopen dat hij niet voor de laatste keer die middag de bal achter de keeper van Vierpolders zal schieten.

    Balsponsor is de loyale en altijd betrokken sponsor kinderkledingwinkel Kids & So aan de Voorstraat 33 te Spijkenisse. Naast kinderkleding verkoopt Kids & So ook stoere sneakers voor de kleinste boy’s en girls. Daarnaast heeft de winkel een webshop met de nieuwste kindermode.

    Botlek 2 kan een beetje revanche nemen om de tik op de neus voor Botlek 1 vorige week. Om 12.00 uur trappen zij af tegen OVV 2.